04:03 جمعه 21 اسفند ماه ، 1388   کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )

صفحه شخصی

لینکدونی

تالارگفتمان

صفحه اصلی

شبكه دانشجويان ايران: تالار گفتمان

انجمن شبكه دانشجويان ايران - نمايش موضوعات - قرص اورانیوم به بازار آمد/طنز
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
قرص اورانیوم به بازار آمد/طنز

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر    انجمن شبكه دانشجويان ايران صفحه اول انجمن -> آخرين اخبار و مقالات

نويسنده پيغام

majid4310
آبدارچی سایت

وضعيت: آفلاين
1 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 28
امتياز: 5785
تشکر کرده: 8
تشکر شده 11 بار در 8 پست

محل سكونت: هرجا غیر از اینجا

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 8 بهمن ماه ، 1388 00:26:16    موضوع مطلب: قرص اورانیوم به بازار آمد/طنز پاسخ همراه با اعلان

خروج گاز معده، یکی از گرفتاری های عمده ی نمازگران مسلمان است که تا امروز فقط تجدید وضو تنها راه چاره ی آن بود اما یک مخترع بسیجی با استفاده از اورانیوم موفق به تولید نوعی قرص شده که این مشکل تاریخی را برای همیشه حل خواهد کرد.

آقای سید حسین میرسجادی مخترع این قرص در گفتگویی اختصاصی با خبرگزاری فارس درباره ی اختراعش چنین می گوید: می دانیم که اکثر گازها را می شود در طی یک فرایندی به مایع تبدیل کرد، من در آزمایشگاهم متوجه شدم که گاز معده نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین با استفاده از اورانیوم با غلظت پایین موفق به ساخت نوعی قرص شدم که گاز معده را به مایع تبدیل کرده و آن را همراه با ادرار دفع می کند. این قرص ها در چهار نوع پنج، ده، بیست و چهل میلی گرمی تولید و روانه بازار خواهد شد. تخمین من پنج میلی گرم در ازای سه ماه است یعنی با مصرف یک قرص پنج میلی گرمی شما برای مدت سه ماه ایزوله خواهید شد.

آقای میرسجادی در رابطه با اسم این قرص می گوید: به دو دلیل نام این قرص را اورانیوم گذاشتم، نخست این که واقعا از اورانیوم ساخته شده و دلیل دوم که دلیل اصلی من هم بود این است که خواستم از رئیس جمهور تشکری کرده باشم زیرا در حقیقت مشوق اصلی من برای ساخت این قرص ایشان بودند. در ضمن ایده ی ساخت این قرص را نیز من از آقای صادق محصولی گرفتم.

کنار بوته یاس
                                   به انتظار چشمانت می نشینم
تو می آیی
               با نگاهی پر از محبت
                                  و من دو باره در نگاهت عشق را میبینم

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن شبكه دانشجويان ايران صفحه اول انجمن -> آخرين اخبار و مقالات

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1